Oud ijzer- en metaalhandel Zwijndrecht

Oud ijzer inleveren doe je bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam tegen de beste prijzen in de regio van Zwijndrecht. Wij zijn gevestigd in de Spaanse Polder, dus vanuit Zwijndrecht zeer goed te bereiken. Hier kunt u alvast uw route plannen naar onze metaalhandel. 

Oud-IJzer inleveren

Woont u in of in de buurt van Zwijndrecht? Dan bent u bij Metalimex metaalhandel Rotterdam aan het juiste adres. Veel inwoners van Zwijndrecht weten de weg al naar ons te vinden en zijn tot op heden tevreden klanten. Maar wat doen we? Wij zamelen oud ijzer in, verwerken en recyclen het. Goed voor uw portemonnee én voor het milieu.

De waarde van uw metalen weten?

De prijzen van oude metalen, oftewel schrootprijzen, worden bepaald door vraag en aanbod. Doordat de prijzen constant veranderen kunt u voor de meest actuele prijs het beste contact met ons opnemen. Vul bijv. online het prijs-aanvraagformulier in en ontvang de actuele prijs geheel op maat. Ook kunt u een prijs op maat aanvragen via WhatsApp of door ons te bellen. Wilt u alvast een indicatie krijgen van de waarde van uw metalen? Bereken dan de prijs per kilo via onze prijs-calculator of download nu onze app en wees altijd op de hoogte van deze prijzen! 

Bij Metalimex kunt u o.a. de volgende metalen inleveren: 

 • Koper
 • RVS
 • Oud ijzer
 • Messing
 • Brons
 • Accu's
 • Aluminium
 • Lood
 • Zink
 • Elektromotoren 
 • Grondkabel 

Oud ijzer inleveren Zwijndrecht particulieren

Metalimex Rotterdam is inmiddels een begrip in Rotterdam en omgeving. Al jarenlang zorgen wij voor het oud ijzer in de regio. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom. Kleine of grote partijen ijzer kunt u inleveren tegen uitstekende prijzen.

Oud ijzer inleveren Zwijndrecht bedrijven

Zoals eerder vermeld zijn we veel werkzaam voor bedrijven die hun oude metalen willen inleveren. Als service kunnen wij heel eenvoudig en snel een container plaatsten op de door u aangegeven locatie die wij later weer gevuld op komen halen. Deze werkzaamheden verrichten wij onder strenge milieu- en veiligheidseisen. Het verwerken gaat op een milieuvriendelijke manier en vervolgens zullen de oude metalen een tweede leven krijgen. Zo dragen we samen met u bij aan een beter en duurzamer milieu.

Dus bent u gevestigd of woonachtig in Zwijndrecht en heeft u oud ijzer of andere oude metalen? Lever ze in bij Metalimex metaalhandel Rotterdam.

 

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de prijs weten van uw oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

 

Contactformulier

Wij verwerken uw gegevens conform het privacybeleid.

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Met onze containerservice komen wij de metalen bij u afhalen. Wij kunnen ook een container bij u op locatie plaatsen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling