Aluminium prijs

Naast koper is Metalimex sterk in het verwerken van aluminium. Met name voor kassenbouwers die veel te maken hebben met afgekeurd aluminium en bedrijven die te maken hebben met restanten van aluminium. Of het nu gaat om een nieuw profiel of een blank profiel, bij Metalimex Rotterdam krijgt u er de beste prijzen voor. Ook fabrieken en bouwbedrijven hebben vaak restanten van aluminium kozijnen.

Prijs oud aluminium

Door de jaren heen heeft Metalimex een goed netwerk opgebouwd, waardoor het de beste prijzen kan geven voor het inleveren van oude aluminium. Twijfel je over de hoogste prijs? Vraag gerust een prijs op voor het inleveren van aluminium. Dit kan telefonisch, maar ook eenvoudig online vanachter je computer.

In welke producten zit aluminium?

Zoals aangegeven wordt aluminium veel gebruikt in de kassenbouw. Veel kassenbouwers weten de weg naar Metalimex al te vinden. Ook in de bouw wordt aluminium veel toegepast voor constructies. Aluminium is een veelgebruikt metaalsoort. Denk maar eens aan potten en pannen, vliegtuigen, raamprofielen, lichtmasten en meer.

Oud aluminium prijs per kilo

Op onze website kunt u eenvoudig de oud aluminium of de aluminium prijs per kilo opvragen. Uiteraard is het ook mogelijk om de prijs voor meerdere kilo’s op te vragen. Wij trachten u binnen 24 uur te helpen.

Aluminium inleveren

Aluminium inleveren bij Metalimex is een goede keuze. Onze medewerkers helpen u op een eerlijke en vriendelijke wijze. Het ingeleverde aluminium wegen wij op een weegschaal. U krijgt direct contant betaald of we maken het over op uw rekening. Vergeet uw legitimatiebewijs niet.

Voor meer informatie bel: 010-462 4232

Prijs opvragen

Benieuwd naar de waarde van jouw oude ijzer, koper, aluminium of andere oude metalen?

Gratis containerservice

Uw oude metalen inleveren tegen de beste prijzen in de Spaanse Polder, vlakbij Park Zestienhoven, Delfshaven, Schiedam en Kethel? Bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam leveren wij de beste prijzen voor koper, RVS, messing, brons, oud ijzer, aluminium, lood en zink. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voor gegaan en tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid klant bij Metalimex.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling

Prijzen via WhatsApp

Wil jij snel weten wat jouw oude metalen waard zijn? Stuur snel een WhatsApp berichtje naar: