0104624232 Overschieseweg 68 - Rotterdam

RVS prijs

RVS prijs weten in regio Rotterdam? De prijs van RVS kan dagelijks verschillen. Bij Metalimex Metaalhandel in Rotterdam ontvang je de beste prijzen voor uw RVS in de regio. Vul eenvoudig zelf het formulier in en vraag de RVS prijs van vandaag in.

RVS prijs Rotterdam 

Metalimex Metaalhandel is gevestigd in Rotterdam en is al 90 jaar actief in de metaalhandel. U kunt bij ons terecht voor het inleveren voor al uw oude metalen. Zo ook voor het inleveren van RVS. De prijs van RVS kan per dag verschillen. Om zeker te zijn van de RVS prijs van vandaag kunt u eenvoudig het formulier invullen. Wij helpen u zo spoedig mogelijk. 

Actuele RVS prijs

Vraag de actuele RVS prijs aan door online het formulier in te vullen of te bellen. Kom gerust uw RVS bij ons inleveren en ontvang de beste prijs in de regio. Heeft u grote hoeveelheden? Geen probleem. Wij kunnen het ook bij u ophalen.  

RVS prijs weten?

Bel nu: 010 462 4232 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 24 47 66 93.

Contact opnemen

Heeft u een vraag, wilt u meer informatie over één van onze diensten of de actuele kilo prijzen weten van oude metalen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul het formulier in of bel:

010 462 42 32

Contactformulier

Gratis containerservice

Heeft u grote hoeveelheden oude metalen? Wij kunnen met onze containerservice een container bij u op locatie plaatsen. Wanneer de container gevuld is komen wij deze weer ophalen. We plaatsen metaalboxen van 15 m³ tot containers van 40 m³. Wanneer de hoeveelheid metalen 15 m³ of groter is, dan is de containerservice zelfs helemaal gratis.

Meer informatie

Gratis containerservice oude metalen
Gratis containerservice in heel Nederland
Scherpe prijzen
voor uw oude metalen
24/7 bereikbaar
via whatsapp
Contante
betaling