Bel direct: 010-462 4232

Oude metalen inleveren

Oude metalen levert u in bij Metalimex Metaalhandel Rotterdam. Of het nu gaat om koper, RVS, oud ijzer, messing, brons, aluminium, elektriciteitskabel, lood of zink. Door ons uitgebreide netwerk, kennis en ervaring kunnen wij de beste prijzen bieden tegen inlevering van uw oude metalen. Hieronder een overzicht van de verschillende metalen die u bij ons kunt inleveren.

Oude metalen

Voor al onze oude metalen geldt dat wij uitstekende prijzen bieden. Daarnaast leveren wij een prima service en staan we garant voor kwaliteit. Mocht u grote hoeveelheden oude metalen hebben, dan kunnen wij een container op locatie plaatsen. Metalimex bezit het keurmerk MRF - Metaal Recycling Federatie en we staan geregistreerd bij VIHB.

Oude metalen prijs aanvragen

Bij ons krijgt u altijd na het wegen direct contant geld. Uiteraard is het ook mogelijk om dit (bijvoorbeeld in de zakelijke sector) op uw rekening te storten. De prijs voor oude metalen weten? Vul ons formulier in en ontvang de actuele metaalprijzen.

Meer informatie over oude metalen inleveren? Neem gerust contact op.

Koper inleveren

De prijs van koper kan dagelijks veranderen. De koperprijs wordt door veel beleggers gezien als referentiepunt voor de wereldeconomie. Een lage prijs van koper zou een minder sterke economie betekenen. De waarde van de koper prijs heeft vooral te maken met de olieprijs en de sterke dollar. Op deze factoren hebben wij, en u als particulier, geen invloed. Waar u wel invloed op heeft is de manier van inleveren. Zelf sorteren en schoon koper levert meer op dan niet gesorteerd en vervuild koper.

Lees meer over koper

RVS inleveren

RVS staat bekend als roestvast staal en roestvrij staal. RVS is een legering van voornamelijk, ijzer, chroom, minimaal 8% nikkel en koolstof. Met onze geijkte weegsystemen kunnen wij het RVS exact voor u wegen en direct de beste prijzen bieden. Indien u grote hoeveelheden heeft, kunnen we het RVS ook bij u afhalen. We kunnen ook een container plaatsen op de door u gewenste locatie en later weer afhalen.

Oud ijzer inleveren

Net als de prijs van koper is ook de prijs van oud ijzer sterk afhankelijk van de wereldeconomie. Bij Metalimex hanteren we zeer gunstige prijzen. Als u een grote hoeveelheid oud ijzer heeft is het zeker verstandig om te informeren waar u het beste oud ijzer in kunt leveren. Het kan uiteindelijk een groot voordeel voor uw portemonnee opleveren. Bij Metalimex weten we dat we zeer gunstige prijzen kunnen bieden voor het inleveren van oud ijzer.

Messing inleveren

Messing is een legering van koper en zink. Messing wordt gebruikt in de installatietechniek, maar ook als bevestigingsmiddel voor diverse producten. Het is goedkoper materiaal dan brons. Messing geeft een mooie uitstraling, is goed bewerkbaar en roest niet. Ook voor messing bieden wij uitstekende prijzen. Lever messing bij ons in ervaar het zelf.

Brons inleveren

Brons is lange tijd geleden een veel gebruikt metaalsoort. Het werd ingezet voor producten, maar ook als decoratie. Na enige tijd kan brons oxideren, waardoor het groen uitslaat. Het is dan moeilijk om te onderscheiden van messing. Ook brons kunt u bij Metalimex inleveren.

Aluminium inleveren

Een leuk feitje over aluminium is dat in Nederland maar liefst 77% van al het verhandelde aluminium van gerecycled aluminium afkomstig is. Dit percentage is nog steeds stijgende. Wij willen hier natuurlijk alleen maar meer van maken. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Het betekent meer duurzaamheid en een verbetering voor het milieu. Bij Metalimex bieden wij de beste prijzen uit de regio bij inlevering van uw aluminium.

Elektriciteitskabel inleveren

Elektriciteitskabel wordt vaak overgehouden bij de productie ervan. Soms komt het voort uit restanten van een nieuw kabelnetwerk, een vervanging of juist een verwijdering ervan. Veel klanten hebben hun overtollige elektriciteitskabel al bij ons ingeleverd tegen uitstekende prijzen.

Lood inleveren

Lood is een metaalsoort die veel wordt ingeleverd bij Metalimex. Lood komt voor in accu’s, glas- en het wordt gebruikt in bijvoorbeeld de bouw om lekkages te voorkomen. Lever uw oude lood bij ons in en ontvang de beste prijzen.

Zink inleveren

De prijs van zink is afhankelijk van verschillende factoren. Het kan te maken hebben met concurrerende metaalhandelaren, vraag en aanbod, maar ook de huidige economie. Oud zink kunt u bij ons inleveren, maar we kunnen het ook bij u ophalen. Vraag gerust even naar de voorwaarden.